• Home
  • Kaarsen
  • Ambiente kaars Summertime Wit klein

Ambiente kaars Summertime Wit klein

5,75 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke design van rode klaprozen. Gecombineerd met kleurrijke bloemen en groen op witte achtergrond.

Afmetingen 8 cm hoog en diameter 7,5 cm

Verwachte branduren: circa 35

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 634 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Summertime wit klein heeft een mooi ontwerp van rode klaprozen. Gecombineerd met kleurrijke bloemen en groene stelen. Op een witte achtergrond.

De afmetingen van de kaars is 8 cm hoog. De diameter van de kaars is 7,5 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze kleine Candle Small kaars circa 35 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een groter formaat. Zo ook deze Summertime kaars. De grote Candle Big kaars brand veel langer dan het kleine model.

De Summertime collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok of bijpassende servetten.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…