Candle Small Gypsy

5,75 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke print van keurrijke bloemen op witte achtergrond. Roze, Rode, gele en oranje bloemen met groene steeltje en blaadjes.

Afmetingen 8 cm hoog en diameter 7,5 cm

Verwachte branduren: circa 35

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 638 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Gypsy  klein heeft een mooi paisley ontwerp van kleurrijke bloemen. Verschillende kleuren bloemen met groene steeltje en bladeren. Op een witte achtergrond.

De afmetingen van de kaars is 8 cm hoog. De diameter van de kaars is 7,5 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze kleine Candle Small kaars circa 35 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een groter formaat. De grote Candle Big kaars brand veel langer dan het kleine model.

De Gypsy collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok of bijpassende servetten en zakdoekjes.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…