Candle Small Embroidery Flowers

5,75 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke print van keurrijke bloemen op zacht roze achtergrond. Roze, Rode, gele en blauwe bloemen met groen steeltje.

Afmetingen 8 cm hoog en diameter 7,5 cm

Verwachte branduren: circa 35

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2473 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Embroidery Flowers Rose klein heeft een mooi ontwerp van kleurrijke bloemen. Verschillende kleuren bloemen met groen steeltjes. Op een zacht roze achtergrond.

De afmetingen van de kaars is 8 cm hoog. De diameter van de kaars is 7,5 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze kleine Candle Small kaars circa 35 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een groter formaat. De grote Candle Big kaars brand veel langer dan het kleine model.

De Embroidery Flowers collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, zakdoekjes, Bamboo travel mug of bijpassende servetten. Leuk te combineren met deze Ambiente kaars Embroidery Flowers Rose klein.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…