Ambiente kaars Santa Automobile

9,50 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke print van Kerstman in rode oldtimer. In winterse omgeving.

Afmetingen 12 cm hoog en diameter 10 cm

Verwachte branduren: circa 75

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1769 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ambiente kaars Ambiente kaars Santa Automobile heeft een mooi ontwerp met een rode oldtimer auto met de Kerstman. In een winterse omgeving.

De afmetingen van de kaars is 12 cm hoog. De diameter van de kaars is 10 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars. Kies dus de kaars die bij het gebruik past.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze grote Big Candle kaars circa 75 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een kleiner formaat. De kleine Candle Small kaars brand wel minder lang.

De Santa Automobile collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, lucifers of bijpassende servetten.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie van Selected by Happy Orange. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Leuk om met deze Ambiente kaars Santa Automobile te combineren. De leverancier komt ieder jaar weer met leuke en verrassende prints. Blijf dus de collectie  in de gaten houden voor een nieuwe aanwinst.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…