Candle Big Classic Daffodils

9,50 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke print van gele narcissen en vlinders op witte achtergrond. De gele bloemen et opvallende oranje kern.

Afmetingen 12 cm hoog en diameter 10 cm

Verwachte branduren: circa 75

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2447 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Classic Daffodils big heeft een mooi ontwerp van gele narcissen met vlinders. Mooie gele bloemen met groen steeltje. Op een witte achtergrond. De narcissen hebben gele blaadjes met een opvallende oranje kern.

De afmetingen van de kaars is 12 cm hoog. De diameter van de kaars is 10 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze grote Big Candle kaars circa 75 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een kleiner formaat. De kleine Candle Small kaars brand wel minder lang.

De Daffodils collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok of bijpassende servetten. Leuk om met deze Ambiente kaars Classic Daffodils big te combineren.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…