Ambiente kaars Citrus groot

9,50 incl BTW

Stompkaars met een kleurrijke print van gele citrusvruchten. De Citrusvruchten hangen aan tak met groene bladeren. Achtergrond van lichtgrijs motief aan de randen

Afmetingen 12 cm hoog en diameter 10 cm

Verwachte branduren: circa 75

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 632 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Citrus groot heeft een mooi ontwerp met veel kleur. Opvallende gele citrusvruchten aan tak met groene bladeren. De vruchten zijn geplaatst op een achtergrond met een licht grijs patroon aan de randen.

De afmetingen van de kaars is 12 cm hoog. De diameter van de kaars is 10 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze grote Big Candle kaars circa 75 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een kleiner formaat. Ook bij deze citrus kaars. De kleine Candle Small kaars brand wel minder lang.

De Citrus collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, tea 4 one of bijpassende servetten.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…