Candle Big Christmas Eve

9,50 incl BTW

Stompkaars met een print van de Kerstman. Kerstman lezend met een kleurrijk versierde kerstboom met cadeaus op de achtergrond.

Afmetingen 12 cm hoog en diameter 10 cm

Verwachte branduren: circa 75

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1448 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ambiente kaars Christmas Eve groot heeft een mooi ontwerp met de Kerstman. Kerstman lezend met een kleurrijk versierde kerstboom op de achtergrond.

De afmetingen van de kaars is 12 cm hoog. De diameter van de kaars is 10 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze grote Big Candle kaars circa 75 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een kleiner formaat. De kleine Candle Small kaars brand wel minder lang. Het kan zijn dat dit ontwerp niet leverbaar is in een kleiner formaat.

De Christmas Eve collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een lucifers, mok of bijpassende servetten.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente