Candle Big Chirping Birds

9,50 incl BTW

Stompkaars met een mooi ontwerp van geel/blauwe pimpelmeesjes zittend op een tak. Takjes met groene naalden en rode bessen op een winterse achtergrond.

Afmetingen 12 cm hoog en diameter 10 cm

Verwachte branduren: circa 75

Gemaakt van Paraffine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1446 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente kaars Chirping Birds groot heeft een mooi ontwerp van geel/blauwe pimpelmeesjes zittend op een tak. Takjes met groene naalden en rode bessen op een winterse achtergrond.

De afmetingen van de kaars is 12 cm hoog. De diameter van de kaars is 10 cm.

De Ambiente stompkaarsen zijn gemaakt van paraffine. Hierdoor kunnen ze lekker lang branden. Het aantal branduren hangt af van het formaat van de kaars.

De leverancier geeft aan dat de verwachte branduren voor deze grote Big Candle kaars circa 75 uur zijn.

Veel van de Ambiente kaarsen zijn ook leverbaar in een kleiner formaat. De kleine Candle Small kaars brand wel minder lang.

De Chirping Birds collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, kussen, lucifers, mok of bijpassende servetten.

De aangegeven branduren zijn een richtlijn van de leverancier. Het kan ook meer of minder zijn dan het aantal aangegeven uren.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…