• Home
  • Lampen
  • Brynxz Lampenkap Linnen Ø35cm

Brynxz Lampenkap Linnen Ø35cm

42,95 incl BTW

Bruine / Beige lampenkap.

Diameter 35cm  en 20cm hoog

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3108 Categorie:
merk brynxz collections

Beschrijving

Brynxz Lampenkap Linnen Ø35cm gemaakt van linnen. Licht bruine / beige van kleur.

Deze lampenkamp is 25 centimeter hoog en heeft een diameter van 35 centimeter.

Lees meer over Brynxz collections. Zie ook de overige producten uit de Brynxz collections die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Diverse authentieke woonaccessoires van een Nederlandse onderneming. Lifestyle producten zoals lampenkappen en vazen. Met de hand gemaakt en voorzien van het kenmerkende Brynxz label.

Kijk ook eens naar de verschillende lampenvoeten van de leverancier. Leuk om met deze BRYNXZ Lampenkap Linnen Ø35cm te combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

Merk

Brynxz collections

BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken. Door eenvoudig jouw wereld mooier te maken! Brynxz woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. En super leuke kunstbloemen. Diverse kleuren en stijlen bloemen van zijde. De stijl van Brynxz is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Lees meer over Brynxz collections.
merk brynxz collections

Andere suggesties…