• Home
  • Lampen
  • Brynxz Lamp Duke Industrial Vintage 32x32cm

Brynxz Lamp Duke Industrial Vintage 32x32cm

74,95 incl BTW

Lampenvoet van grijs/bruin aardewerk

Afmetingen 32×32 cm.

Geleverd zonder lampenkap en zonder lichtbron.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3109 Categorie:
merk brynxz collections

Beschrijving

Deze Brynxz Lamp Duke Industrial Vintage 32x32cm is een mooi vormgegeven lampenvoet. Gemaakt van aardewerk met grijs/bruine kleurtinten. Op het beeld is de lamp afgebeeld met een lampenkap. Deze lampenkap  wordt niet meegeleverd. Je kunt de lampenkap wel apert bijbestellen. Hiervoor heeft de leverancier verschillende bijpassende modellen in de collectie.

De diameter van de lamp is ongeveer 32 centimeter.

Combineer de Brynxz Lamp Duke Industrial Vintage 32x32cm met een mooie lampenkap uit de Brynxz collectie. Het betreft hier alleen de lampenvoet. Ook de lichtbron wordt niet meegeleverd.

Lees meer over Brynxz collections. Zie ook de overige producten uit de Brynxz collections die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Diverse authentieke woonaccessoires van een Nederlandse onderneming. Lifestyle producten zoals lampenkappen en vazen. Met de hand gemaakt en voorzien van het kenmerkende Brynxz label.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

Merk

Brynxz collections

BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken. Door eenvoudig jouw wereld mooier te maken! Brynxz woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. En super leuke kunstbloemen. Diverse kleuren en stijlen bloemen van zijde. De stijl van Brynxz is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Lees meer over Brynxz collections.
merk brynxz collections

Andere suggesties…