• Home
  • Overige
  • Brynxz Kapstokhaak zwart gietijzer 14 cm (set van 3)

Brynxz Kapstokhaak zwart gietijzer 14 cm (set van 3)

27,50 incl BTW

Set van drie zwarte kapstokhaken. Zwart gietijzer.

14 cm hoog en 10cm diep vanaf de muur

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

(Zie meer items van Brynxz online)

Artikelnummer: 3110 Categorie:
merk brynxz collections

Beschrijving

De Brynxz Kapstokhaak zwart gietijzer wordt geleverd in een set van 3. Drie mooie handige kapstokhaken. Deze halen zijn 14cm hoog en komen ruim 10 centimeter naar voren als je ze aan de muur bevestigd. Het plateau aan de muurkant is 4 centimeter breed. Mooie robuuste haken.

Dit is een set van drie haken. Dit model kapstok haak kun je online ook tegen komen in een set van twee. De kapstokhaken worden ook in andere maten aangeboden.

Lees meer over Brynxz collections. Zie ook de overige producten uit de Brynxz collections die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Diverse authentieke woonaccessoires van een Nederlandse onderneming. Lifestyle producten zoals lampenkappen en vazen. Met de hand gemaakt en voorzien van het kenmerkende Brynxz label.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

 

Merk

Brynxz collections

BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken. Door eenvoudig jouw wereld mooier te maken! Brynxz woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. En super leuke kunstbloemen. Diverse kleuren en stijlen bloemen van zijde. De stijl van Brynxz is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Lees meer over Brynxz collections.
merk brynxz collections

Andere suggesties…