Broodtrommel Tropical Palm

7,95 incl BTW

Groene broodtrommel met gele deksel voorzien van tropische print op bovenkant.

Afmetingen: 13,5 x 15 x 7cm

Niet in magnetron

BPA vrij plastic , deksel met hand wassen , trommel kan in vaatwasser (bovenste deel)

Uitverkocht

Artikelnummer: 2502 Categorie:

Beschrijving

De Rex London Broodtrommel Tropical Palm is een handige lunchbox. Mooie opvallende groene kleur en een afwijkende kleur deksel met een tropische print. Een leuke maar toch stoere broodtrommel.

De deksel is geel van kleur en valt mooi op ten opzichte van de geheel groene trommel. Op de bovenkant van de deksel een print van verschillende witte en groene bladeren op een roze achtergrond. De blaadjes hebben diverse kleuren groen.

Deze broodtrommel is lekker licht en handig in gebruik. Op één hoek van de deksel een label waarmee je de deksel makkelijker kan open maken. In de doos ruimte voor je boterhammen en een eventuele extra snack. Na gebruik duw je de deksel weer dicht.

Geen saaie broodtrommel meer maar een trommel met een vrolijke print. Zodat de kinderen deze ook graag willen meenemen.

De afmetingen van de broodtrommel zijn 13,5 cm lang, 15cm breed en 7 cm hoog.

Bij de productie van de lunchbox is BPA vrij plastic gebruikt.

De leverancier geeft aan dat deze BPA vrije broodtrommel niet geschikt is voor de magnetron. Hier kan het plastic niet tegen.

Je kunt de deksel van de broodtrommel niet n de vaatwasser doen. Deze kun je alleen met de hand wassen. Volgens de leverancier kan de onderkant van de trommel wel in de vaatwasser. Maar dan alleen in het bovenste deel.

Misschien wel zo handig om de trommel / lunchbox gewoon even mee te wassen met de deksel.

Lees meer over Rex London en zie welke items we nog meer in de online collectie hebben van deze leverancier. Verschillende kleuren broodtrommels, leuk om met deze Rex London Broodtrommel Tropical Palm te combineren. We hebben ook diverse andere tropische items in de collectie. Met bijpassende versieringen van groene tropische bladeren.

Merk

Rex London

Rex London heeft als missie om vrolijke en kleurrijke gifts en decoratieve producten voor thuis aan te bieden. Dit voor een scherpe prijs. Alle ontwerpen en prints worden door de eigen design teams gemaakt. De producten zijn grappig, handig en soms een beetje retro in prints. Bij Happy Orange hebben we onder andere de broodtrommels (Lunch box) in de online collectie. Lees meer over Rex London

Andere suggesties…