• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio mixed bowls Karakusa Ø21cm

Tokyo Design Studio mixed bowls Karakusa Ø21cm

19,25 incl BTW

Blauw witte kom van hoogwaardig porselein

Afmetingen: 7cm hoog, diameter 15 cm

Inhoud 500 ml

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1807 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio mixed bowls Karakusa, kom van hoogwaardig porselein. Met een mooie blauw witte print.

Afmetingen: 8cm hoog, diameter 21 cm. Inhoud 1000 ml

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Zie ook de andere ontwerpen kommen in de collectie. Leuk om met deze Tokyo Design Studio mixed bowls Karakusa te combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…