Bord S Groen Fleur De Lys

11,50 incl BTW

Transparant bord met een groene kleur. Voor extra kleur op tafel. Het kleine model.

Voorzien van mooi motief aan buitenkant met gladde bovenkant.

Bord heeft diameter van 16cm

Kleurvast en vaatwasser bestendig

Uitverkocht

Artikelnummer: 1706 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Het Van Verre Fleur De Lys bord groen klein is een glazen bord uit de Fleur de Lys serie. Uitgevoerd in transparant glas met een mooie groene kleur. Dit is het kleine model.

Het bord heeft een mooi motief aan de buitenkant. Deze mooie versiering zie je door het transparante oppervlakte heen. De bovenkant is glad uitgevoerd en heeft een iets schuin oplopende rand. Wel zo makkelijk bij het eten.

De borden zijn afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat de borden op traditionele wijze zijn gemaakt.

Dit Van verre Fleur De Lys bord groen klein heeft een diameter van 16 centimeter.

Daarnaast is het bord ook in een grotere uitvoering leverbaar. Dezelfde kleur en uitvoering maar dan met een diameter van 22cm.

De Fleur de Lys borden zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

Door de traditionele fabricage zijn de borden kleurvast en vaatwasser bestendig.

Deze borden kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Fleur De Lys collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: Kleine en grote glazen, kleine en grote bokalen, waterkannen, kleine en grote borden en karaffen. Ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de bekende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…