Bird Zwart S

6,25 incl BTW

Zwart beeldje van vogel zittend op een half stammetje.

Gemaakt van zwart gietijzer.

Afmeting: 7 cm hoog

Ook in andere maat leverbaar.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1739 Categorie:
merk brynxz collections

Beschrijving

Brynxz Bird Zwart S is een mooi vormgegeven beeldje van een vogel zittend op een tak. Uitgevoerd in de kleur zwart. Dit is het kleinere model. Deze Brynxz vogel is in verschillende maten leverbaar.

Naast deze kleine maat kun is er ook een grotere uitvoering beschikbaar. Dezelfde uitvoering in zwart alleen een andere maat.

Afmeting: 7 cm hoog

Materiaal gietijzer. Dit materiaal is minder stevig dan gewoon staal of ijzer.

Deze vogel komt uit de Cast Iron collectie. Dit zijn de gietijzeren producten. Brynxz heeft een breed assortiment van gietijzeren items. Naast dit beeldje ook verschillende kandelaars, kaarsenhouders, haken, knoppen en sierbeslag. Mooi om met dit Brynxz Bird Zwart L beeldje te combineren.

Lees meer over Brynxz en bekijk de overige items die we in de collectie hebben. Verschillende kunstbloemen in diverse kleuren en maten.

Ben je op zoek naar specifieke authentieke woonaccessoires van BRYNXZ en heb je deze niet kunnen vinden? Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken of we je kunnen helpen.

BRYNXZ is een Nederlandse onderneming. Ze hebben een collectie waarbij het verleden met het heden wordt gecombineerd. Het beste van toen met het mooiste van nu zoals de onderneming aangeeft. De doelstelling is om een authentieke collectie in de markt te zetten. Mede daarom worden alle items door Brynxz zelf ontworpen.

Merk

Brynxz collections

BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken. Door eenvoudig jouw wereld mooier te maken! Brynxz woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. En super leuke kunstbloemen. Diverse kleuren en stijlen bloemen van zijde. De stijl van Brynxz is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Lees meer over Brynxz collections.
merk brynxz collections

Andere suggesties…