A la Big sitting Tiger candle Holder

50,00 incl BTW

Plaats je kaars in deze mooie grote zittende tijger

Gemaakt van goudkleurig messing.

Afmetingen hoog 15 cm, breed 11 cm en 7 cm diep.

Zie ook de andere modellen.

Kaars niet meegeleverd.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2120 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Big sitting Tiger candle Holder is een mooie kandelaar in de vorm van een zittende tijger. Deze goudkleurige tijger is voorzien van veel details. Dit is het grote model van deze kandelaar.

Deze kandelaar is gemaakt van messing en is volgens de leverancier bestand tegen een eventuele vlam van de kaars.

Deze kandelaar is 15 cm hoog, 7 cm diep en 11 cm breed. Dit model kandelaar is verschillende maten leverbaar. Naast het grote model is er ook een kleiner model.

Naast deze A la Big sitting Tiger candle Holder zijn meer modellen kaarsenhouders leverbaar. Leuk om met deze grote zittende tijger te combineren. Kaars niet meegeleverd.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van À la en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…