A la Bamboo Bangle 19cm

30,00 incl BTW

Goudkleurige armband geïnspireerd op de ronde bamboe takken. Zie de details van de bamboe takken rondom.

Handgemaakt van messing.

Lengte 19cm

Komt uit India.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2090 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Bamboo Bangle is een mooie goudkleurige armband. De vormgeving is geïnspireerd op bamboe. Je ziet de details van de bamboe takken terug in het ontwerp.

Bamboe is een belangrijk thema in de collectie van A la. Een natuurlijk en zeer sterk product. Materiaal dat je op verschillende manieren kan gebruiken. Dit natuurlijk product is een bron van inspiratie voor de leverancier.

Deze armband  is handgemaakt in India. Het mekka van de messing sieraden geeft de leverancier aan.

A la geeft aan dat deze armband slechts in één maat beschikbaar is. Dit is een lengte van 19cm.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met deA la Bamboo Bangle combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…