• Home

Bamboe servies bij Happy Orange

bamboe servies Happy Orange

Het bamboe servies is erg makkelijk in gebruik en ook duurzaam. De schaaltjes, borden, bekers en kommen zijn meestal gemaakt van 100% herbruikbaar materiaal.

Licht in gewicht dus ideaal in gebruik en erg handig voro op de camping of vakantie.

Duurzame bamboevezels

Bamboe is een natuurproduct dat erg snel groeit. Je hebt verschillende soorten bamboe en de planten kunnen verschillende hoogtes bereiken. De bamboe plant groeit al gauw drie keer zo snel als de snelst groeiende boom.

Van de planten en de hergebruikte producten worden nieuwe bamboevezels gemaakt. Van deze bamboevezels worden verschillende producten gemaakt. Waaronder bamboe servies.

Collectie Bamboe producten

Bij Happy Orange hebben we verschillende bamboe producten voor de collectie geselecteerd. Van verschillende leveranciers hebben we bamboe borden, schaaltjes en coffee to go bekers. Met diverse kleuren en prints. De borden zijn in verschillende maten leverbaar.

De prints op de borden zijn vaak zo mooi dat ze ook veel als wandversiering gebruikt worden. Je kunt ze bijvoorbeeld makkelijk met dubbelzijdig tape aan de muur bevestigen. Een snelle en eenvoudige manier om je interieur van extra kleur te voorzien.

Voorbeelden bamboe servies – borden

Zie hieronder voorbeelden van enkele bamboe borden die we in de selected by Happy Orange collectie hebben. Je kunt de producten op voorraad direct online bestellen.

Bamboe kinderservies

Bamboe is ideaal voor een kinderservies. Makkelijk schoon te maken en het gaat niet stuk. Hierdoor kun je het ook met de allerkleinsten gebruiken. Servies van Bamboe fiber kan na gebruik zo weer de vaatwasser in.

Zie hieronder een paar voorbeelden van Bamboe kinderservies. Dit zijn speciale cadeau sets van Catchii. Dit is een driedelige set. Deze set bestaat uit een bordje, kommetje en een bijpassende beker. Voorzien van leuke prints met dieren. In verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren kun je natuurlijk ook onderling combineren.

In de hiervoor weergegeven gift set zitten wel items van allemaal dezelfde kleurstelling. Wil je meer kleuren combineren? Schaf dan een extra setje aan.

Voorbeelden bamboe servies – coffee to go

Ook hebben we verschillende Coffee to go bekers in de collectie die gemaakt zijn van bamboe. Bekers van verschillende leveranciers. Deze bekers zijn voorzien van een sleeve en een deksel dat niet van bamboe is. Zodat de beker handig onderweg te gebruiken is.

Porseleinen servies met Bamboe print

Ook hebben we servies dat niet is gemaakt is van bamboe. Maar juist een print van bamboe planten hebben. Van Catchii hebben we verschillende porseleinen borden en kopjes met de bamboe print. Of een porseleinen waterkan met een bamboe versiering.

Hierboven zijn slechts een paar items met een bamboe versiering weergegeven. Bekijk de Catchii collectie voor het volledige overzicht van het servies uit de Bamboo collectie van de leverancier.

Voordelen Bamboe servies

Het bamboe servies wordt gemaakt van bamboevezels. Het voordeel van bamboe is dat het een van ’s werelds grootste hernieuwbare bronnen is. Het groeit snel en heeft geen pesticiden, kunstmest of bestrijdingsmiddelen nodig om te groeien.Het is dus een duurzame grondstof.

Ook bij het oogsten van het bamboe wordt de natuur minimaal belast. Meestal kan één keer in de drie jaar geoogst worden.

Sterk servies en vaatwasser bestendig

Bij de productie van het servies worden de vezels meestal gemengd met verf en op plantaardige olie gebaseerde hars. Bij voorkeur wordt een verf op waterbasis gebruikt. Het mengsel wordt tot 160 graden verhit waardoor een sterk materiaal ontstaat.

Zo ontstaat een hard sterk servies dat in de vaatwasser kan maar ook composteerbaar is. Het materiaal is water- en luchtbestendig. het breekt pas af als je het in de grond stopt. De enzymen in de grond zullen het materiaal verteren. Dit kan wek een aantal maanden duren.

De bamboe vezels houden geen smaak of geur vast. De smaak van het eten en/of drinken blijft onaangetast.

Een ander voordeel is dat het servies meestal erg licht is. Daardoor zie je het ook vaak op de camping. Makkelijk mee te nemen en niet te zwaar.

Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van Bamboe servies , en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

De informatie over Bamboe servies op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 april 2021 )