PPD Aquarell Jar Stripes

3,95 incl BTW

Drinkglas met een kleurrijke print van verschillende horizontale strepen. Drinkglas uit een serie van verschillende motieven.

Met bijpassende oranje deksel en rietje. Je kunt glas niet helemaal waterdicht afsluiten.

Afmetingen 10,5 cm breed, 7,5 cm diep en 13cm hoog De inhoud van glas is 0,4 liter.

Glas kan in vaatwasser

De drinkglazen worden per stuk verkocht.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1181 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

Het PPD drinkglas Aquarell strepen is een gemaakt van glas en voorzien van een leuke vrolijke print. In de print een bonte verzameling van gekleurde horizontale strepen.

Ieder drinkglas is voorzien van een bijpassende deksel en een bijpassend rietje. De deksel schroef je op het glas en heeft een licht oranje blokken patroon. Zowel het rietjes als de deksel passen goed bij de print op het glas van dit Aquarell stripes model.

Perfect drinkglas voor een feestje.

Let op dat de deksel niet waterdicht afsluit.

De afmetingen van dit drinkglas zijn 10,5 cm breed, 7,5 cm diep en 13 cm hoog. De inhoud is 0,4 liter.

De leverancier geeft aan dat de glazen (jars) in de vaatwasser kunnen.

We hebben meer modellen drinkglazen in de collectie. Naast deze Aquarell Jar modellen zijn er ook de Tropical en Unicorn drinkglazen. Perfect te combineren met deze PPD drinkglas Aquarell strepen.

De glazen worden per stuk geleverd. In de foto van het product zie je de vier glazen uit de serie weergegeven. Alle vier glazen hebben een verschillend maar bijpassende print.

Je kiest hier voor de strepen uitvoering (zie pijl).

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

We hebben ook nog andere drinkglazen in de collectie. Ook deze kun je combineren met deze collectie van glazen met een rietje.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…