PPD Aquarell Jar Flowers

3,95 incl BTW

Drinkglas met een kleurrijke print van verschillende bloemen.

Met bijpassende groen deksel en rietje, niet waterdicht.

Afmetingen 10,5 cm breed, 7,5 cm diep en 13cm hoog De inhoud van glas is 0,4 liter.

Glas kan in vaatwasser

De drinkglazen worden per stuk verkocht.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1179 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

Het PPD drinkglas Aquarell bloemen is een gemaakt van glas en voorzien van een leuke vrolijke print. In de print een bonte verzameling van gekleurde bloemen.

Ieder drinkglas is voorzien van een bijpassende deksel en een bijpassend rietje. De deksel schroef je op het glas en heeft een licht groen blokken patroon. Zowel het rietjes als de deksel passen goed bij de print op het glas van dit Aquarell flowers model.

Perfect drinkglas voor een feestje.

Let op dat de deksel niet waterdicht afsluit.

De afmetingen van dit drinkglas zijn 10,5 cm breed, 7,5 cm diep en 13 cm hoog. De inhoud is 0,4 liter.

De leverancier geeft aan dat de glazen (jars) in de vaatwasser kunnen.

We hebben meer modellen drinkglazen in de collectie. Naast deze Aquarell Jar modellen zijn er ook de Tropical en Unicorn drinkglazen. Perfect te combineren met het PPD drinkglas Aquarell Bloemen. Waarom niet gewoon al de vier variaties kopen. Zodat iedereen zijn eigen uitvoering heeft.

De glazen worden per stuk geleverd. In de foto van het product zie je de vier glazen uit de serie weergegeven. Alle vier glazen hebben een verschillend maar bijpassende print.

Je kiest hier voor de bloemen uitvoering (zie pijl).

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

We hebben ook nog andere PPD drinkglazen in de collectie. Ben je op zoek naar een specifiek glas en heb je deze niet kunnen vinden? Neem dan even contact op.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…