• Home
  • Jewelry
  • A la Friendship Necklace Airplane Suitcase

A la Friendship Necklace Airplane Suitcase

60,00 incl BTW

Vriendschapsketting van goud met met bedels in de vorm van vliegtuig en koffer.

Ketting en bedel met messing/goud verguld.

Lengte ketting is aanpasbaar van 40-45 cm

Bedel heeft maat van 1cm hoog en 2cm breed.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2135 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Friendship Necklace Airplane Suitcase is handgemaakte en afkomstig uit India. Deze vriendschapsketting is heeft twee verschillende maar bijpassende bedels. Eén bedel in de vorm van een vliegtuig en de andere bedel in de vorm van een koffer. Deze kettingen zijn bedoeld om weg te geven.

De ketting en de bedels zijn messing/goud verguld.

Lengte ketting is aanpasbaar van 40-45 cm

De afmetingen van de bedel zijn 1 cm hoog en 2 cm breed.

Bij deze ketting kun je ook kiezen voor de bijpassende oorbellen. Met dezelfde symbolen. Mooi te combineren met deze A la Friendship Necklace Airplane Suitcase.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

De producten van A la zijn ontstaan uit de passie voor handgemaakte juwelen / sieraden en lifestyle producten. Om de juwelen toegankelijk te maken voor iedereen worden enkele items door A la gedupliceerd. Dit gaat ook op voor de juwelen die de eigenaren voor zichzelf hebben gekocht.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…