happy orange logo large

Happy Orange is ontstaan uit passie voor lifestyle en trends! En daarnaast uit het feit dat je HAPPY moet zijn wanneer je een mooi product koopt en dit fantastisch ingepakt als een gift bij jou op de deurmat valt. Onze bevindingen waren wanneer je online mooie spullen wil kopen het vaak lastig is om het thuis te krijgen. Soms is de werkelijkheid anders dan verwacht en gekoesterd…..Je wil een vriend of vriendin iets cadeau geven wat naast een mooi product ook tot in de finesses mooi is verpakt.

HAPPY ORANGE wil er voor zorgen dat zowel de aankoop als de verpakking tot in de kleinste details klopt. Het juiste product, niet beschadigd en A kwaliteit dat ongekend mooi verpakt op de deurmat valt, dit bij al onze klanten.

HAPPY ORANGE, (ORANGE) ORANJE de kleur van vertrouwen een kleur waar je goede zin van krijgt. Een kleur denkend aan Nederland, sporters, overwinningen en zon. Oranje is een kleur zich in het spectrum tussen rood en geel bevindt.

​HAPPY is het gevoel wat we als bedrijf willen overbrengen wanneer u als klant het product; een gift, of een van onze lifestyle producten bij u op de deurmat valt of door onze bestelservice overhandigd zal worden. Een gift die u aan uw vriend of vriendin wil laten bezorgen en waar u geen zorgen over heeft of het tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

HAPPY ORANGE heeft voor iedereen een passend cadeau of gift of mooie spullen voor Thuis. Maar ook voor de zakelijke markt bieden wij onderscheidende producten en kan alles op wens van onze klanten en opdrachtgevers besteld worden.

Dit kan zowel online als bij ons op locatie in ​Oisterwijk waar we klanten graag ontvangen en samen met u alles uitzoeken en gewenst kunnen laten bezorgen. Zie de contact pagina voor de openinsgtijden en adres.

Ook kunt je bij ons Gifts zelf ophalen.

Concreet wij spelen in op de eisen en wensen van onze klanten en opdrachtgevers zowel voor jouw als voor bedrijven.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​8 september 2018 )