happy orange logo large

Happy Orange is ontstaan uit passie voor lifestyle en trends! We waren met de winkel begonnen ​vanuit deze passie en uit het feit dat je HAPPY moet zijn wanneer je een mooi product koopt. Dat je aankoop fantastisch ingepakt is als een gift bij jou op de deurmat valt.

Onze ervaring was ​dat het ​moeilijk is om online mooie spullen te kopen. Soms uurt het lang voordat je deze thuiskrijgt. Of worden ze afgeleverd in een saaie doos. ​​Andere keren is de werkelijkheid anders dan je verwacht…..Je wilt een vriend of vriendin iets cadeau geven wat naast een mooi product ook tot in de finesses mooi is verpakt.

HAPPY ORANGE had bij de oprichting van de winkel als doel gesteld dat zowel de aankoop als de verpakking tot in de kleinste details klopt. Het juiste product, niet beschadigd en A kwaliteit dat ongekend mooi verpakt op de deurmat valt, dit bij al onze klanten.

HAPPY ORANGE, (ORANGE) ORANJE de kleur van vertrouwen een kleur waar je goede zin van krijgt. Een kleur denkend aan Nederland, sporters, overwinningen en zon. Oranje is een kleur zich in het spectrum tussen rood en geel bevindt.

​HAPPY is het gevoel wat we ​willen overbrengen wanneer je als klant een product; een gift, of een van onze lifestyle producten koopt. Blij zijn als de aankkop bij u op de deurmat valt of door onze bestelservice overhandigd zal worden. Een gift die u aan uw vriend of vriendin wil laten bezorgen en waar u geen zorgen over heeft of het tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

Opening Happy Orange winkel in Oisterwijk

Begin november 2017 is het besluit genomen om de passie om te zetten in een opzetten van een nieuwe onderneming. Toen snel naar een passende winkel locatie gezocht en de collectie samengesteld. ​​In december 2017 was het zover en opende Happy Orange haar winkel in Oisterwijk.​

In deze fysieke winkel kon je zien hoe de verschillende merken en producten konden worden gecombineerd. Welke kleuren en materialen prima bij elkaar passen voor de sfeer die je wilt creëren. 

​Tegelijk met de fysieke winkel is ook de online shop gelanceerd. Om het nog makkelijker te maken om je favoriete items te bestellen. Zodat je ondanks de aangepaste openingstijden altijd kan shoppen bij Happy Orange.

Interieur adviezen

In de eerste maanden heeft de winkel snel verder vorm gekregen. Steeds weer nieuwe merken en items zijn aan de collectie toegevoegd. Ook werden diverse interieur adviezen op maat gegeven. Op de verschillende locaties zelf of op basis van verstrekte foto's.

Happy Orange ​stopt in Oisterwijk

Helaas vielen de winkel activiteiten niet meer te combineren met de andere werkzaamheden. Juni 2019 is het besluit genomen om te stoppen met de winkel. Vanaf 30 juni 2019 is de fysieke winkel in Oisterwijk gesloten.

​Vanaf dat moment ging Happy Orange online verder. Via de online winkel kon je nog steeds je favoriete items in de online winkel bestellen. Deze werden dan met PostNL bezorgd. ​Het was ​vanaf dat moment niet meer mogelijk om de items in de winkel zelf op te halen.

​​Happy Orange gaat verder als website

​Begin 2020 is het besluit genomen om ook te stoppen met de eigen webwinkel. We hebben ervoor gekozen om niet meer zelf de producten te verpakken en te versturen. Door de online drukte kwam de passie onder druk te staan. Steeds meer kwam de focus te liggen op het verpakken en verzenden van pakketjes. Minder tijd kon worden besteed aan het spotten van nieuwe trends en het ontdekken van nieuwe producten.

​Dus is een eind gekomen aan de eigen winkel.

De passie voor mooie woonaccessoires en interieur producten blijft bestaan. En ik zal ook zeker niet stil zitten. Via de website van Happy Orange zal ik je van de nieuwste ontdekkingen op de hoogte blijven houden.

​​De doelstelling is om via de website en de social media kanalen als Instagram en Facebook leuke items te posten. Nieuwe trendy producten en/of nieuws over nieuwe hippe en trendy merken. 

Zo kan ik nog steeds invulling geven aan mijn passie. Alleen dan op een iets andere manier

​​Selected by Happy Orange collectie

In de online winkel omgeving worden de producten die passen in de Selected by Happy Orange collectie geplaatst. ​Indien mogelijk met een link naar een andere leverancier of website waar je het product kan kopen.

De aanschaf van deze producten verloopt via een andere website. Zodat ik me kan focussen op de woonaccessoires en niet meer de verzendingen hoef te regelen.

​Niet ieder product past in de Selected by Happy Orange collectie. Alleen die producten zie we zelf in de winkel verkochten of die voldoen aan de kwaliteitseisen die we eraan stellen zullen ​in het nieuwsoverzicht worden opgenomen.

​Vragen over Selected by Happy Orange collectie

​Heb je vragen over de collectie die we vormgeven, neem dan even contact op.

Ook leveranciers en aanbieders die producten willen opnemen in de collectie kunnen contact opnemen. Na een positieve beoordeling op geschiktheid kunnen de producten dan aan de collectie worden toegevoegd.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


Op de site worden advertenties getoond via het Google advertentie netwerk. De verkoop van producten in de online winkel omgeving verloopt buiten de website van Happy Orange. Op de site alleen verwijzingen naar andere websites of online winkel omgevingen. Over de eventuele verkopen via derden kan Happy Orange een vergoeding krijgen van de verkoper.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​​​13 april 2020 )