happy orange logo large

Happy Orange is ontstaan uit passie voor lifestyle en trends! En daarnaast uit het feit dat je HAPPY moet zijn wanneer je een mooi product koopt en dit fantastisch ingepakt als een gift bij jou op de deurmat valt. Onze bevindingen waren wanneer je online mooie spullen wil kopen het vaak lastig is om het thuis te krijgen. Soms is de werkelijkheid anders dan verwacht en gekoesterd…..Je wil een vriend of vriendin iets cadeau geven wat naast een mooi product ook tot in de finesses mooi is verpakt.

HAPPY ORANGE wil er voor zorgen dat zowel de aankoop als de verpakking tot in de kleinste details klopt. Het juiste product, niet beschadigd en A kwaliteit dat ongekend mooi verpakt op de deurmat valt, dit bij al onze klanten.

HAPPY ORANGE, (ORANGE) ORANJE de kleur van vertrouwen een kleur waar je goede zin van krijgt. Een kleur denkend aan Nederland, sporters, overwinningen en zon. Oranje is een kleur zich in het spectrum tussen rood en geel bevindt.

​HAPPY is het gevoel wat we als bedrijf willen overbrengen wanneer u als klant het product; een gift, of een van onze lifestyle producten bij u op de deurmat valt of door onze bestelservice overhandigd zal worden. Een gift die u aan uw vriend of vriendin wil laten bezorgen en waar u geen zorgen over heeft of het tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

HAPPY ORANGE heeft voor iedereen een passend cadeau of gift of mooie spullen voor Thuis. Maar ook voor de zakelijke markt bieden wij onderscheidende producten en kan alles op wens van onze klanten en opdrachtgevers besteld worden.

​​​Concreet wij spelen in op de eisen en wensen van onze klanten en opdrachtgevers zowel voor jouw als voor bedrijven.

Opening Happy Orange winkel in Oisterwijk

Begin november 2017 is het besluit genomen om de passie om te zetten in een onderneming. Toen snel naar een passende winkel gezocht en de collectie samengesteld. ​​In december 2017 was het zover en opende Happy Orange haar winkel in Oisterwijk.​

In de fysieke winkel kon je zien hoe de verschillende merken en producten konden worden gecombineerd. Welke kleuren en materialen prima bij elkaar passen voor de sfeer die je wilt creëren. 

​Tegelijk met de fysieke winkel is ook de online shop gelanceerd. Om het nog makkelijker te maken om je favoriete items te bestellen. Zodat je ondanks de aangepaste openingstijden altijd kan shoppen bij Happy Orange.

Interieur adviezen

In de maanden heeft de winkel verder vorm gekregen. Steeds weer nieuwe merken en items zijn aan de collectie toegevoegd. Ook werden diverse interieur adviezen op maat gegeven. Op de verschillende locaties zelf of op basis van verstrekte foto's.

Happy Orange gaat Online verder

Vanaf 30 juni 2019 is de fysieke winkel in Oisterwijk gesloten. Dan gaat Happy Orange online verder. Je kunt nog steeds je favoriete items in de online winkel bestellen. Deze worden dan met PostNL bezorgd. ​Het is het dan niet meer mogelijk om de items in de winkel zelf op te halen.

​In de online winkel willen we ook andere leveranciers en merken de ruimte bieden. Via de website zullen we je informeren over de ontwikkelingen op het gebied van interieur en interieur trends.

Trends en nieuwe leuke items

​De doelstelling is om via de website en de social media kanalen als Instagram en Facebook leuke items te posten. Nieuwe trendy producten en/of nieuws over nieuwe hippe en trendy merken.

Zo kan ik nog steeds invulling geven aan mijn passie. Alleen dan op een iets andere manier.

​Mogelijk dat we ook samenwerkingen aangaan met andere winkels en/of leveranciers​. Zodat de producten via hun verkregen kunnen worden.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​​29 juni 2019 )