A la Velvet sieradendoos met koraal zilver/grijs

32,50 incl BTW

Handgemaakte sieradendoos.

Zilvergrijs velvet gemaakt in India

Afmetingen: 15cm breed, 10cm diep 7 cm hoog

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3111 Categorie:
merk A la

Beschrijving

Deze A la Velvet sieradendoos met koraal zilver/grijs is de perfecte opbergdoos voor je sieraden en juwelen. Of voor je andere kleine waardevolle spullen. De doos is handgemaakt in India. Deze box is afgewerkt met zilvergrijs Velvet en voorzien van een kralen decoratie op de deksel. Dit zijn koralen van glaskralen.

De afmetingen van deze sieradendoos zijn: 15 centimeter breed, 7 centimeter hoog en 10 centimeter diep.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Kijk ook eens naar de de ander items. Deze zijn leuk om met deze A la Velvet sieradendoos met koraal zilver/grijs te combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online winkel omgeving van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

 

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…